onsdag 27 januari 2010

Babysim

Imorgon skulle babysimmet ha börjat igen men fick precis ett mejl från Stockholms simskola att dom har problem med bassängen och att det inte kommer att startas några kurser där nu. Dom hade iofs fixat så att man fick gå kursen inne hos dom på Kungsholmen men det känns inte så där super kul att åka till Kungsholmen för 30 minuters bad. Tar ju längre tid att komma in bara än vad man tillbringar i badet. Dom erbjöd även att man skulle få bada på ett annat bad i Tullinge (ett annat företag) men va inne å kollade på vad dom hade för tider och det va ju allt annat än bra tider. Mathias vill ju kunna va med men med tider som är typ en tisdag klockan 11 är ju inte ens i närheten av att han kan. Och sen hade dom tid kl 19. Vem åker å badar med sitt barn så sent? Då är det ju dags att krypa ner i bingen å sussa för natten.
Vet inte hur vi ska göra men vore ju så tråkigt att inte få gå på babysimmet heller.
Tåls att fundera på.

2 kommentarer:

  1. Vart ju knappast själv positiv över telefon samtalet... Hoppas på att dom sätter in fler grupper med bättre tider... Om man får önska kanske samma som vi hade på det andra stället... Och spara snön tills resenären kommer hem... Det kan han behöva!!

    SvaraRadera
  2. Hur ska ni göra? Ska ni söka till Korallen eller? Om dom kan fixa en tid som är typ samma som vår förra så kör vi ju på det.
    Ang snön så behöver ju den komam bort för att jag ska kunna ta mig ut.Taskig tajming enligt mig.

    SvaraRadera