lördag 16 januari 2010

Vad hände?

Hade planerat att göra en tre-rätters igår, det va ju trots allt fredag å det skulle va familjemys. Men vad blev det... jo tre glas nyponsoppa (tack Åke) och fyra smörgåsrån. Å det va inte ens till middag utan det va under hela dagen.
Började få kramp i magen under natten å besökte toan en gång. Mathias åkte till jobbet men fick komma hem igen då jag inte kunde stå upp.
Å redan på vägen hem så började Mathias må dåligt också så dagen tillbringades med att vi turades om att vila å att försöka roa Lovisa. Stackarn fick lida av två gnälliga föräldrar igår. Som tur va så kom hennes underbara mormor och morfar till undsättning för två timmar på dagen och sen fick hon även sova där senare på kvällen. Vi tackar å bockar för hjälpen, uppskattar det otroligt mycket. Å det va sjukt skönt att proppa i oss lite alvedon och sen kasta in handduken och krypa ner i sängen. Tack gode Gud för alvedon. Å imorse så vakna vi upp å kände oss friska igen, Mathias gjorde tom pannkakor.

Mitt i all elände så gjorde Lovisa nåt nytt.... hon reste sig upp från golvet mot soffan alldeles själv. Nästan så att jag började gråta för att hon är så duktig.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar