lördag 9 januari 2010

Familjen Gräns ikväll

Nyss hemkommen från en härlig kväll hos familjen Gräns. Är lite trött i ögonen å ska snart hoppa i säng men först lite blogg. Är man beroende eller?
Kvällen tillbringades som sagt hemma hos familjen Gräns och kollade in deras senaste tillskott Selma. Otroligt söt liten flicka med en massa hår på huvudet. Det va så roligt för hon va faktiskt vaken hela tiden vi va där, å det va ändå några timmar. Verkar va väldigt lugn å tillfreds med livet. Å ja jag vet att det inte va länge sen Lovisa va så där liten men det kändes ändå lite läskigt att hålla en sån liten människa i sina armar. Så liten å skör.
Någon annan som också va vaken under hela tiden va vår lilla solstråla Lovisa. Vet inte vad hon fick all energi ifrån med tanke på att hon inte sovit nån längre stund under dagen. Men hon va glad och stod å studsa i soffan och busade med Filippa. Så skönt att hon inte blir gnällig trots att hon egentligen är trött som ett as. Bara hon får vara med så håller hon humöret uppe och ler ikapp med alla. Men så fort vi hoppa in i bilen så slöt hon ögonen å somna gott. Mathias hade tänkt att hålla henne vaken tills vi kom hem för att slippa att hon skulle vakna för att ta av overallen men han hann inte ens gå runt bilen å hoppa in i bilen själv innan hon sov. Får en känsla av att hon kommer va en tjej som gillar att va uppe på kvällar å nätter när hon blir äldre.

Övernattningen hos mamma å pappa gick bra och märkligt nog så sov hon gott mellan mamma å pappa. Här hemma så vill hon ju inte sova mellan oss, hur mycke vi än har försökt.
Hur ska man tolka det?
Tack snälla mamma å pappa för att Lovisa fick sova hos er. Det gjorde att vi kunde fixa tvättstugan och nu bara har kvar målning av taket en sista gång innan vi kan börja lägga golvet. Räkna ut lite snabbt att det spara oss drygt två veckors kvällsarbete genom att lämna bort henne i ett dygn. Det betyder väldigt mycke.

Dax för sängen. Imorgon är det bullbak som gäller här hemma.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar