tisdag 27 oktober 2009

Besök av gammal klasskompis

Nu på fm har vi haft besök av Annzoo och hennes lilla Devin. Jag och Annzoo har inte träffats på ett x antal år, om man inte räknar med i somras när vi sprang på varandra på Södertälje sjukhus när hennes vatten hade gått (komiskt att träffas så också efter ett antal år.) Vi har försökt att få ihop en träff nu under nästan hela sommaren men det är inte alltid så lätt trots att båda är mammalediga men idag fick vi till det. Å det va riktigt trevligt att uppdatera varandra och snacka om gamla saker och om gamla bekanta. Nu får vi se till att träffas oftare.
Är så kul å träffa andra som också har en liten, mellan Devin å Lovisa så skiljer det en dryg månad så det gör det ännu roligare. Då är man i samma fas å kan snacka om allt som händer och få tips om olika saker. Så helt klart att vi får styra upp flera träffar inom snar framtid.

Skruttan ligger faktiskt å sover i sin egen säng nu så ska passa på att fixa lite inför kvällen. För då är det nämligen dax för en tjejkväll med Karolina och Jenni å lilla skrutt såklart. Mathias har nämligen dragit söder ut (Malmö)på kurs å då är man inte sen på att utnyttja det givna tillfället för en tjejkväll. Vi är faktiskt rätt dåliga på att ordna det, lever lite olika liv så sällan tiderna synkas men idag blir det fisksoppa, lite vin å massa massa snack. Ser verkligen fram emot det.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar