tisdag 13 oktober 2009

Räknare

Mmm. tror att jag har fått till en räknare nu. Men vet inte. Det får vi se med tiden. Det kan bli spännande, eller kanske deprimerande. Vem vet...beror väl på om man har nån som läser eller inte.

Förutom att kanske har lyckats med att få till en räknare så har det varit en riktigt bra dag idag. Lovisa sov inte alls bra i natt och både hon å jag va ruskigt trötta imorse. Vaknade vi 9-tiden och kände att det va läge att gå upp. Speciellt med tanke på att det va time för en träff med mammagruppen idag. Idag snackade vi om sjukdomar.Bläää vill inte tänka på att skruttan kommer bli sjuk. Gillar inte att se henne må dåligt. Va tillräckligt jobbigt å se henne när hon va förkyld och va tvungen att använda masken. Men antar att det inte finns så mycke man kan göra för att undvika sjukdom. Självklart undviker man förkylda och andra sjuka människor men är man tex i affären så är det ju svårt att veta vilka som befinner sig där. Å man kan ju inte låsa in sig heller. Man får väl försöka skydda henne så mycke som möjligt och hoppas på det bästa, att hon klarar sig från det mesta.
Efter mammaträffen så gick jag och Johanna hem till Jessica S och åt lite lunch och fikade. Snacka om att timmarna springer iväg när vi umgås. Kom inte hem förens klockan va halv sex. Och det kändes verkligen inte som det. Men det är väl som man brukar säga, tiden går fort när man har roligt.

3 kommentarer:

  1. Hej
    tänkte bara berätta för dig att barn behöver vara lite förkylda och sjuka för att kunna bygga upp ett bra immunförsvar för att kunna stå emot sjukdomar bättre. De säger att det tar upp emot 40!!! förkylningar för att bygga ett immunförsvar så skydda inte henne för mycket....Det är bara till att beta av dem efter hand!
    Kram therese

    SvaraRadera
  2. Så sant så sant! Man får beta av dem allt eftersom. Kram Pernilla

    SvaraRadera
  3. Ja det va det jag menar med att det inte går att låsa in sig heller. Lite skit under naglarna gör ju nytta. Men just nu när hon blivit snorig igen så känns det så där lagom kul.Natten slutade med att jag la mig på golvet i Lovisas rum. Lagom utvilad idag.

    SvaraRadera