tisdag 10 november 2009

Jul här eller där?

Precis hemkommen ifrån familjen Zirath. Där fick vi lite middag å hade en ganska rolig men ändå jobbig diskussion om julen. Hur å vart ska man fira julen? Ska man köra ena året hos den enas familj å nästa hos den andra? Eller ska man åka emellan?
Tycker det känns jätte svårt att ta beslutet om vart å hur man ska fira jul. Både jag och Mathias vill ju fira jul med våra familjer men alternativet att dela på sig, som tidigare år, finns inte längre. Viktigast är ju att vi är vår lilla familj, tillsammans. Svårt å veta hur det blir. Just nu lutar det nog åt att vi är på dagen hos den ena och på kvällen hos den andra. Vi har ju ändå fördelen att vi lätt kan åka mellan våra föräldrar.
Men vem ska man börja hos då? Förra året så fira vi bara med min familj så kanske mest rättvist att fira med Mathias familj det här året men samtidigt så betyder det att vi kommer missa Pontus med familj varje år. Dom kör ju vartannat år i Tullinge å vartannat år med Evelinas familj. Å det känns ju inte helt kul heller att aldrig få fira med dom.

Känns som om man kan vrida å vända på den här stenen hur många gånger som helst. Några tips?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar