söndag 15 november 2009

Stora staden

Igår så lämnade vi vår lilla prinsessa i tryggt förvar hos hennes mormor och morfar. Medan hon fick mysa med dom så drog jag och Mathias in till den stora staden för att gå ut å äta. Vi började med lite champagne hemma med tilltugg och sen fick vi skjuss in av Marcus. Tack brorsan!
Den goda maten stod restaurang Capri Due på tomtebogatan. En riktig italiensk restaurang där tom personalen snacka italienska med en. Som tur va så va tjejen som tog upp beställningarna svensktalande. Det blev tre rätters med gott vin till. Vi hade först tänkt att vi skulle gå vidare för att te en drink eller två men efter lite funderande så stannade vi kvar på restaurangen. Är ju lite roligare att kunna snacka med varandra än att bara sitta å stirra på folk.
En riktigt mysig kväll som följdes av en riktig sovmorgon. Jag vaknade inte förens halv elva. Va år å dar sen jag sov så länge överhuvudtaget å speciellt utan att ha gått upp en enda gång under natten eller morgonen. Kändes som om kroppen behövde det.
Svängde förbi Skärholmen för att kolla på en jacka som jag hittat till Mathias å sen hämtade vi hem vår lilla prinsessa.
Kvällen vi fick tillsammans alldeles själva va underbar men så skönt å ha sin lilla älskling hemma igen.
Övernattningen hade gått bra. Hon hade somnat i vanlig tid men sen vaknat igen på kvällen, vilket resulterade i att hon va vaken mellan 22 och 00 typ. Inget som sker hemma men hon hade väl inte fått nog av att mysa med sin mormor å morfar.
Tycker det är så skönt att det funkar att lämna bort henne. Och man vet ju att hon har det bra där hon är.

Klockan rinner på och det är dax att sluta. Det är ju dax för innebandy. Å efter en helg med både godis, god mat å alkohol så ska det bli extra skönt att röra lite på sig. Det kan behövas om man säger så.

Veckan som kommer, till torsdag, är jag själv hemma med skrutt. Mathias ska återigen ner till Malmö för kurs. Men på torsdag kommer han hem å då blir det kalas. Mathias fyller år å vår lilla skrutt blir 6 månader. Kalas för hela slanten vill det säga.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar