tisdag 24 november 2009

Mat och sömn

Imorse ville skruttan gå upp vid 5-tiden, vilket jag själv inte tyckte va helt okej. Vad gör man uppe klockan fem på morgonen, eller jag tycker faktiskt att det klassas som natt. Tänk bara att man säger nattklubb och dom har öppet till 5.
Ja ja mellan 5 och 6 så låg hon i sängen å jollra så att det skulle ha täckt en hel cd-skiva. Skönt va att hon inte va ledsen utan glad. Men inte alls intresserad av att sova. Som tur va så somnade hon till slut om och då sov vi ända till 9. Va riktigt skönt. Det är ju inte humant att gå upp så där tidigt som hon tänkt från början.

Tyvärr så är Lovisa kvar i sin period där hon inte riktigt vill äta mat. Gröt och välling och efterrätt går jätte bra, på dagen. Men till middag så vill det sig inte. Vi försöker med alla trick men hennes mun är totalt stängd. Hon öppnar den bara om hon får sin vattenflaska men absolut inte annars. Detta medför att hon vaknar tidigare än vad hon gjorde förut. Vill ju att hon ska äta ordentligt så att hon kan sova så bra som hon gjorde förut men framförallt eftersom hon växer så mycke nu.
Nån som har nåt tips på hur man får i henne mer mat?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar