tisdag 15 december 2009

Krig med kudden

Tisdag morgon, eller lunch om man ska va exakt men ändå. Har precis kommit in efter att ha skottat en massa snö. Det är verkligen tungt å speciellt när det är så mycke och man måste skotta två gångar. En till trappen ner till bilarna å sen en vid sidan om, barnvagnsspåret. Men rätt skönt ändå, lite träning plus att det gör att jag kan komma ut ur huset idag. Kan ju inte sitta här å vänta tills på torsdag när Mathias kommer hem. En redig kvinna reder sig själv säger dom kloka. Sen va det ju inte ens kallt ute så vantarna behövdes inte ens.

Lovisa vaknade sent imorse så nu på morgonen har hon röjt runt här hemma. Det har varit krypskytte, gåstol och krig med kudden. Det sist nämnda är så himla roligt. Har haft amningskudden runt henne när hon har suttit på golvet förut. Men nu är det nya för henne att brottas med den. Hon gosar ner huvudet i den, rumpan upp i vädret och sen upp på fötterna, fortfarande med huvudet ner gosat i kudden. Ser så himla roligt ut. När man frågar henne vad hon sysslar med så tittar hon bara upp på en å ler stort. Hi hi så söt vår lilla prinsessa.

Ska passa på nu att packa skötväskan, för när skrutt vaknat blir det öppna förskolan. Behöver komma ut lite, speciellt med tanke på att kvällen kommer tillbringas alldeles ensam hemma.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar