torsdag 17 december 2009

Själv ändå

Idag skulle Mathias ha kommit hem från Skåneland. Men nu sitter han fast på flygplatsen där nere och vet inte om han kommer hem inatt eller om det blir imorgon. Tydligen har Bromma flygplats varit stängd hela dagen, så det finns inget plan som kan ta dom hem igen.
Pratade med honom nyss å då hade passagerarna som skulle ha lyft 14:45 från Skurup precis fått åka. Men tydligen så finns det bara ett plan å det är två lass passagerare som ska åka innan det är aktuellt för dom.
Så oddsen är inte så stora på att dom får åka idag och personligen så känner jag att det är bättre att han sover kvar en natt extra där än att komma hem sent å behöva köra när det är mörkt å snöar ute.
Hade ju planerat ett lite lyxigare middag idag, eftersom han varit borta och även ska va borta imorgon (pokerkväll med grabbarna) men nu känns det inte ens kul å laga nåt enkelt till mig själv. Hmm.... får se vad jag kokar ihop.

Usch det här känns inte alls kul. Hade ju sett fram emot att mysa och äta en god middag tillsammans. Inte sitta här själv å typ äta fil till middag. Nä det blir ett minus för snön.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar