tisdag 15 september 2009

Fullspäckad dag

Vilken fullspäckad dag det har varit idag. Först va det mammagrupp på förmiddagen, sen va det dax för vägning å mätning på lilla skrutt å sist men inte minst så va det öppna förskolan med Mary och Freja. Som sagt fullspäckad dag.

Nu är det fjärde gången som vi möts i mammagruppen och nu börjar det släppa lite. Det kan ju lätt va lite stelt i början när nya människor träffas. Men som sagt nu har det börjat släppa lite å jag ska till exempel träffa två ifrån från gruppen på fredag för en promenad å fika. Ska bli kul.

Vår lilla guldklimp börjar bli en stor guldklimp, närmare bestämt 5990gram tung och 62 cm lång. Har dippat lite på den berömda kurvan men följer ändå medel så ingen fara på taket. Å nu i veckan ska vi börja med lite smakportioner. Ska bli spännande.

På öppna förskolan så va det lagom mycke vuxna å barn. Förut när vi va där så va det faktiskt lite väl många så det vart lite jobbigt men nu va det lagom mycke, snacka om svensson kommentar. Sist vi va där så gjorde vi hand å fotavtryck av Lovisas små tassar å nu va dom klara. hi hi va fint det va.

Nä nu ska jag fortsätta kolla på Idol. Å ska gå å lägga mig tidigt idag. Ska in till stora staden imorgon å äta lunch med Anna. Ska bli ruskigt kul, har inte träffat henne sen i början på maj.

Ciao

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar