tisdag 22 september 2009

Natten gick faktiskt rätt bra. Hon vaknade vid 4-tiden och va lite hungrig. Åt på ganska bra å sen somnade hon om utan några större problem. Vaknade sen vi 7-tiden å ville inte somna om sen. Fick lite mat och fick andas i masken en gång. Usch hon gillar verkligen inte den. Eller masken är det nog inga större problem med men eftersom jag måste hålla i henne så att masken täcker munnen så vill hon ju snurra och vrida på sig. Tror att själva fasthållandet är mer jobbigt än själva masken.
Fick ju tips av läkaren igår att låta Lovisa leka med masken på dagarna. För att få bort lite av ogillandet. Så nu ingår den i hennes leksakssamling. Får nog tvätta av den innan den ska användas sen, för det är rätt mycke dregel på den nu.
Skruttan ligger å sover nu och det känns skönt. Hela morgonen så kändes hos lite sämre än igår faktiskt, hostan va värre och hon va rätt slö. Fick sitta i mitt knä rätt länge å bara mysa. Men efter lite mat och en ny dos, som den här gången gick bättre så blev hon piggare och rossligheten försvann nästan helt. Så tidigt i morse när jag gav första dosen så måste jag ha hållt masken för kort tid för att hon skulle hinna få in hela dosen. Verkar va lite knepigt å få till rätt snitts. Å det gör ju inte saken lättare att hon vrider å skriker under tiden. Kommer nog ta ett tag innan man får kläm på det där.
Ska nog passa på å ta en lite tupplur.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar