söndag 20 september 2009

Söndag

Söndag kväll å snart är det måndag igen. Vart tar veckorna vägen? Tycker verkligen tiden bara springer iväg. I lördags blev ju lilla älsklingen 4 månader och jag tycker att hon redan nu har blivit så stor. Börjar ju till och med att bli tungt att bära henne nu.Eller är det jag som är klen?
Hon har fortsatt att snurra som en tok hela helgen. Även när hon egentligen är för trött så snurrar hon runt men blir lite ledsen när hon väl kommit runt å inser att hon inte orkar hålla upp huvudet längre. Då snurrar jag tillbaka henne igen men lika snabbt är hon tillbaka på mage. Envis rackare är hon. Säkert ärvt det av sin far =D Hon gör en verkligen stolt!

En annan sak där hon gör sina föräldrar stolt är när hon som idag va ute på promenad med sin farmor och gick förbi hennes jobb, då va hon glad och charmade alla gamla. Så kul å höra att hon är glad och att andra charmas av henne också.
Idag har som sagt hon varit ute å gått en lång promenad med sin farmor medan jag och Mathias röjde på tomten. Gräset behövdes klippas, rabatten skulle hittas igen bland allt ogräs, platsen för pumpen skulle göras i ordning och en massa andra små saker. Skönt å köra några timmar å bara röja. Känna att det händer nåt. Å nu är trädgården åter i fas, vilket känns skönt.
Nu på kvällen har vi bara myst hela familjen å snart är det dax för film. Skönt med söndag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar