söndag 27 september 2009

Fullt upp

Idag har det varit full rulle här hemma. Först lek å bus på förmiddagen innan det va dax för babysim. Är ju egentligen inte vår badtid men eftersom vi missa en gång när Lovisa va sjuk så kunde vi ta igen den tiden idag.
Efter babysimmet så åkte vi å köpte en sulky. Satt nämligen å kolla på nätet igår för att kolla vad som fanns. Å då hitta Mathias en fin sulky för endast 300 kronor och ännu bättre så såldes den i Tullinge. Va där å kolla på den å den va väldigt fin och 300 kronor är det ju inget å snacka om heller. Om vi skulle upptäcka senare att vi är missnöjda eller att nåt är fel så får man väl använda den som en resevagn.
Direkt hem efter inköpet och skruttan fortsatte att sova. Jag började plocka undan å städa upp. Vårt hem har inte sett respektabelt ut de senaste dagarna. Ett perfekt knep för att få tummen ur å städa är ju att bjuda över folk. Då måste man ju städa. Sagt å gjort. Pontus och Evelina med söta Tuva och Anton kom över. Med sig hade dom även en bonusgäst....nämligen min fina mormor. Va väldigt trevligt å det blev både varmrätt å efterrätt (äppelpaj gjord på våra egna äpplen, de ni ).
När dom åkt så slängde vi oss i soffan å beställde hem filmen "Johan Falck-Gruppen för särskilda insatser". Kan varmt rekommendera den. Mycke bra gjord å otroligt spännande. Men inget för folk som inte gillar skott om man säger så, typ min mamma. =D
Nä nu är klockan mycke å imorgon ska jag träffa Jessica ifrån mammagruppen för lite lunch.

Natti natti

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar